Anunt grup tinta studenti Imprimare Email

Stimați studenți,

Ne revine plăcerea de a vă invita să participați la derularea proiectului „Formarea și dezvoltarea aptitudinilor și interesului pentru cercetarea științifică teoretică și aplicată la nivelul studiilor de masterat în domeniul științelor medicale” prin includerea dvs. în cadrul grupului țintă al proiectului.

Unul dintre obiectivele specifice ale proiectului este reprezentat de crearea unor module de formare în domeniul de cercetare specific al solicitantului. Modulele de formare vor colecta materiale de studiu de cea mai înaltă abordare teoretică și practică, oferind studenților din ciclul de masterat o bază de date centrată pe nevoile de dezvoltare ale cercetătorului în domeniul specific al solicitantului. Dimensiunea informativ-pasiva a ofertei metodologice este completată de cea pro-activă, prin care sunt oferite studenților seminarii specifice de formare în regim e-learning. Modulele de formare au funcția de a stimula interesul de învațare-cercetare în rândul studenților, prin crearea unui cadru național de formare și dezvoltare a aptitudinilor de cercetare științifică la nivel de învățământ de masterat.

Totodată oferim următoarele facilități:

-          acces la o bază de date naționale care reprezintă materializarea eforturilor a 51 de instituții de specialitate în domeniul medical (realizată și funcțională);

-          acces la baze de date internaționale (realizat și funcțional);

-          posibilitatea de publicare a unor materiale în revista online a proiectului;

-          acces la un set bibliografic complex, aflat la sediul proiectului (în curs de realizare)

-          cursuri de specialitate realizate prin intermediul modulelor de formare, organizate în cadrul proiectului cu specialiști renumiți la nivel național și european;

Putem fi contactați electronic la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau personal la sediul de implementare aflat pe strada Dr. Grozovici, nr. 1, sector 2, București - Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. dr. Matei Balș” (“Academia HIV/SIDA și de Boli Infecțioase).

Detalii privind derularea proiectului și a obiectivelor propuse în cadrul acestuia se pot găsi pe site-urile www.cercetaremedicala.ro și www.bnc.cercetaremedicala.ro.

Vă așteptăm sa vă alăturați demersurilor noastre pentru a contribui la dezvoltarea aptitudinilor și interesului pentru cercetarea științifică teoretică și aplicată la nivelul studiilor de masterat în domeniul științelor medicale dar și pentru încurajarea unei societăți bazată pe cunoaștere.