Anunt grup tinta general Imprimare Email

Stimată doamnă / Stimate domn,

Ne revine plăcerea de a vă invita să participați la derularea proiectului „ Formarea și dezvoltarea aptitudinilor și interesului pentru cercetarea științifică teoretică și aplicată la nivelul studiilor de masterat în domeniul științelor medicale” prin includerea dvs. în cadrul grupului țintă al proiectului. Vă prezentăm categoriile grupului țintă vizate:

ID

Grup ţintă

Valoare

28

Experţi în evaluare şi acreditare din comisiile de asigurare a calităţii în învăţământul superior, la nivel naţional

4

48

Membri ai comisiilor de asigurare a calităţii la nivel de universitate/facultate

8

50

Membri ai comisiilor/structurilor de conducere din universităţi şi facultăţi

8

101

Personal cu funcţii de conducere, monitorizare, evaluare şi control în învăţământul superior

8

112

Personal implicat în dezvoltarea şi managementul calificărilor şi Cadrului Naţional al Calificărilor în Învăţământul Superior, la nivel de sistem

0

113

Personal implicat în elaborarea politicilor în învăţământul superior

10

117

Personalul implicat în dezvoltarea şi managementul calificărilor la nivel de universitate/facultate

8

129

Studenţi

150

137

Personal implicat în dezvoltarea programelor de studii universitare

28

147

Personal al membrilor comitetelor sectoriale

0

165

Membri ai partenerilor sociali în educaţie

0

 

Dacă vă regăsiți într-una dintre categoriile expuse anterior ne puteți contacta electronic la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau personal la sediul de implementare aflat pe strada Dr. Grozovici, nr. 1, sector 2, București - Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. dr. Matei Balș” (“Academia HIV/SIDA și de Boli Infecțioase).

Detalii privind derularea proiectului și a obiectivelor propuse în cadrul acestuia se pot găsi pe site-urile www.cercetaremedicala.ro și www.bnc.cercetaremedicala.ro.

Vă așteptăm sa vă alăturați demersurilor noastre pentru a contribui la dezvoltarea aptitudinilor și interesului pentru cercetarea științifică teoretică și aplicată la nivelul studiilor de masterat în domeniul științelor medicale dar și pentru încurajarea unei societăți bazată pe cunoaștere.